INFINITY BEAUTY & WELLNESS
INFINITY BEAUTY & WELLNESS

Skønhedsbehandling til mænd og kvinder

WELLCOME

Infinity Beauty Clinic er en eksklusiv skønhedsklinik beliggende på Strandvejen i Hellerup. Vi tilbyder et beredt program af massage og wellness behandlinger til vores kunder i Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Ordrup, Gentofte og Østerbro.
Klinikken tilbyder desuden skønhedsbehandlinger af højeste kvalitet indenfor hudpleje, ansigtsbehandling, øjenbryn, øjenvipper, hår, manicure, pedicure og voks.

Vores åbningstider: Man. - Fre. 09.30 - 19.00, Lør. 09.30 - 17.00, Ring +45 53 69 82 35
Ansigts Behandling
Vi tilbyder tre forskellige ansigtsbehandlinger og fælles for dem alle er, at vi starter med at rense din hud og fjerne de døde hudceller...
Massage Tilbud
Vi tilbyder flere forskellige former for massage, tilpasset dine behov...
Dig & Wellness
Hos os er du noget helt specielt og vi tilbyder dig derfor wellness og massage med dig i centrum. Aktuelle priser finder du under de enkelte behandlinger,

Din behandling er i centrum

Behandlingerne foregår i afslappende omgivelser, hvor du føler dig i fokus, lige fra du træder ind af døren og modtages af en af vores medarbejdere, som sørger for at behandlingen bliver en dejlig og positiv oplevelse fra start til slut.

Ønsker du selvforkælelse kombineret med professionelle behandlinger på højeste plan, der udføres i et behageligt tempo, er Infinity Beauty Clinic helt sikkert et sted for dig.

BOOK ONLINE HER eller RING 53 69 82 35

Vi tilbyder dig ro og professionelle omgivelser!

Lige meget hvilken behandling du ønsker hos os, bliver den udført med professionel ekspertise, anerkendte produkter, samt moderne hjælpemidler indenfor skønhedspleje.

BOOK ONLINE HER eller RING 53 69 82 35

Your Beauty Clinic in Hellerup

If you have questions about our services or products, don’t hesitate to call us at +45 53 69 82 35 or send us an email.

Salonprofil

Your Name *

Your E-mail *

Subject *

Your Comment or Question *

* Required fields!